Workshop ‘Op reis door de Samenleesbijbel’

De Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk (JOP) organiseert themabijeenkomsten aan de hand van de Samenleesbijbel. Tijdens deze bijeenkomst (1 dagdeel) maken kinderen van 8-12 jaar en hun ouders kennis met de Samenleesbijbel. Het kennismaken is aan de hand van een ‘reisroute’, waarbij onderweg verschillende verhalen en opdrachten uit de Samenleesbijbel te doen zijn. Onderweg is er van alles te beleven bij de verschillende fragmenten uit de Samenleesbijbel.

Over de Samenleesbijbel
Opvoeden met de Bijbel is niet altijd vanzelfsprekend en soms ook moeilijk. De Samenleesbijbel helpt (groot)ouders en (klein)kinderen om met elkaar de Bijbel te lezen, erover te praten en er samen van te leren. Deze uitgave bevat de complete tekst van de Bijbel in Gewone Taal, met veel aanvullende informatie en opdrachten. Het toegevoegd materiaal is afgestemd op kinderen van 8 tot en met 12 jaar en volwassenen. Zo wordt de Samenleesbijbel een Bijbel voor grote en kleine mensen die samen de Bijbel willen lezen en ontdekken.

Het doel van de uitgave is om ouders en kinderen, grootouders en kleinkinderen samen de Bijbel te laten lezen en ervan te leren.

Doel
Na het beleven van ‘Op reis door de Samenleesbijbel’ zijn kinderen en hun ouders bekend met de Samenleesbijbel en de bijbehorende drie routes en vijf categorieën. Gezinnen raken geïnspireerd om thuis aan de slag te gaan met de Samenleesbijbel.

Doelgroep
Ouders en kinderen die in hun gezin de Samenleesbijbel willen gaan gebruiken.

Duur
Één dagdeel

Investering
Deze bijeenkomst is gratis

Heeft u interesse in het volgen van deze workshop? Geef uzelf en uw gezin hier op.