Persbericht Ga terug naar het overzicht
23 November 2015

Muziekbundel bij Samenleesbijbel

http://samenleesbijbel.nl/uploads/2015/11/48-SLB-liedbundel-1247x780-774x484.png

Jan Marten de Vries componeerde de liedjes en begeleidingen speciaal voor de Samenleesbijbel, in opdracht van het Nederlands Bijbelgenootschap.

De Samenleesbijbel is de Bijbel in Gewone Taal met ruim 500 pagina’s extra materiaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Deze bijbel brengt de bijbel tot leven voor kinderen (en hun ouders), onder andere met liedjes.

Dicht bij de bijbelverhalen

De liedjes uit de Samenleesbijbel blijven dicht bij de verhalen uit de Bijbel. Bij Daniel 6:19-25 kunnen kinderen bijvoorbeeld zingen over Daniël in de leeuwenkuil en bij Romeinen 8:31-39 zingen ze een loflied over een God die van ons houdt.

Workshop: Zing de nieuwe liederen uit de Samenleesbijbel

Voor kerken, kinderkoren, scholen en gezinnen geeft Jan Marten de Vries workshops voor kinderen en hun ouders over de liedjes uit de Samenleesbijbel. Jan Marten de Vries is (kerk)musicus, pianist, componist en tekstschrijver. Zijn liederen zijn onder andere terug te vinden in Liedboek – zingen en bidden in huis en kerk. De workshops geeft hij samen met pianiste Jelena Popović. Voor het boeken van een workshop kunt u contact opnemen met Jan Marten de Vries. Klik hier voor meer informatie over deze workshops.

De muziekbundel bij de Samenleesbijbel is verkrijgbaar in de boekhandel voor € 24,95. Kijk hier voor meer informatie over de Samenleesbijbel en de nieuwe muziekbundel.

Bestel de muziekbundel bij de Samenleesbijbel

Luister naar de liedjes uit de Samenleesbijbel